Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Torino – Bologna Tippmix Tippek – május 3. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Bologna csapatának kedvez (5:4).
Ebből a csapatok kétszer játszottak a Torino stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Torino csapatának kedvez (3:1).

Az elmúlt fél évben a Torino kétszer nyert hazai pályán, négyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Bologna négyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Bologna az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Torino 6 győzelmet, 5 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Bologna pedig idegenben ötször nyert, háromszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Tehát a Torino jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Torino olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Napoli, az Atalanta vagy a Sassuolo. A Bologna pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Inter, az AS Roma vagy a Lazio. A Bologna erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Torino olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Lazio. A Bologna gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Cagliari. A Torino csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez - NEM

5/5

SZORZÓ 1.68

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top