Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Torino – AC Milan Tippmix Tippek – május 18. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az AC Milan csapatának kedvez (7:4).
Ebből a csapatok kétszer játszottak a Torino stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Torino csapatának kedvez (2:1).

Az elmúlt fél évben a Torino egyszer nyert hazai pályán, négyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az AC Milan négyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette az AC Milan az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Torino 5 győzelmet, 6 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az AC Milan pedig idegenben hatszor nyert, háromszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ez alapján az AC Milan szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Torino olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Napoli, az Atalanta vagy az Empoli. Az AC Milan pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Slavia Praha, a Lazio vagy a Fiorentina. Az AC Milan erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Torino olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Lazio. Az AC Milan gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Monza. A Torino csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Alatt 2,5

5/5

SZORZÓ 1.73

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top