Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Ternana – Bari Tippmix Tippek – május 23. 20:30

Ternana – Bari Tippmix Tippek – május 23. 20:30

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Bari csapatának kedvez (4:3).
Ebből a csapatok kétszer játszottak a Ternana stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Ternana csapatának kedvez (1:0).

Az elmúlt fél évben a Ternana kétszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Bari egyszer sem nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és ötször kapott ki. A statisztika alapján a Ternana sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie B mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Ternana 4 győzelmet, 5 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Bari pedig idegenben négyszer játszott döntetlent és nyolcszor kapott ki. Tehát a Ternana jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Ternana olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Como, az Ascoli vagy a Parma. A Bari gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Lecco, a Como vagy a Cosenza 1914. A Ternana csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.63

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top