Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Szlovénia – Szerbia Tippmix Tippek – június 20. 15:00

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya Szerbia csapatának kedvez (6:3).

Az elmúlt fél évben Szlovénia háromszor nyert, háromszor játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint Szerbia kétszer nyert és háromszor kapott ki. A statisztika alapján Szlovénia sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az EB mérkőzésein nyújtott teljesítményt nézzük, Szlovénia 1 döntetlent könyvelhetett el. A másik csapat, Szerbia pedig egyszer kapott ki. Tehát Szlovénia jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben Szlovénia olyan csapatokat győzött le, mint pl. az Amerikai Egyesült Államok, a Portugália vagy a Finnország. A Szerbia pedig olyan csapatokat vert, mint pl. az Amerikai Egyesült Államok, a Svédország vagy a Bahrein. Szerbia erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Szlovénia olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. a Dánia. A Szerbia gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. az Ausztria. Szlovénia csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Alatt 2,5

5/5

SZORZÓ 1.77

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top