Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Szlovénia – Dánia Tippmix Tippek – június 16. 18:00

Szlovénia – Dánia Tippmix Tippek – június 16. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya Dánia csapatának kedvez (3:2).

Az elmúlt fél évben Szlovénia háromszor nyert, kétszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint Dánia háromszor nyert, egyszer játszott döntetlent. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette Dánia az utóbbi mérkőzéseit.

Az elmúlt egy évben Szlovénia olyan csapatokat győzött le, mint pl. az Amerikai Egyesült Államok, a Portugália vagy a Finnország. A Dánia pedig olyan csapatokat vert, mint pl. a Franciaország, a Svédország vagy a Norvégia. Dánia erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Szlovénia olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. a Dánia. A Dánia gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. a Kazahsztán. Szlovénia csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez - NEM
Szorzó: 1.72

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top