Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Szlovákia – Wales Tippmix Tippek – június 9. 20:45

Szlovákia – Wales Tippmix Tippek – június 9. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben Szlovákia egyszer nyert hazai pályán és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Wales egyszer sem nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. A statisztika alapján Szlovákia sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a felkészülési mérkőzéseken nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Szlovákia 1 győzelmet és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, Wales pedig idegenben egyszer játszott döntetlent. Tehát Szlovákia jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben Szlovákia olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Izland. A Wales pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Lettország. Szlovákia erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Szlovákia olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Ausztria vagy a Portugália. A Wales gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Törökország vagy a Belgium. Wales csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Alatt 2,5
Szorzó: 1.70

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top