Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Szlovákia – Ukrajna Tippmix Tippek – június 21. 15:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.
Az elmúlt fél évben Szlovákia háromszor nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Ukrajna háromszor nyert, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján Szlovákia sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az EB mérkőzésein nyújtott teljesítményt nézzük, Szlovákia 1 győzelmet könyvelhetett el. A másik csapat, Ukrajna pedig egyszer kapott ki. Tehát Szlovákia jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben Szlovákia olyan csapatokat győzött le, mint pl. a Belgium, a Wales vagy a Bosznia-Hercegovina. Az Ukrajna pedig olyan csapatokat vert, mint pl. a Bosznia-Hercegovina, az Izland vagy az Észak-Macedónia. Szlovákia erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Szlovákia olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. az Ausztria vagy a Portugália. Az Ukrajna gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. a Skócia, a Románia. Szlovákia csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Alatt 2,5

5/5

SZORZÓ 1.71

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top