Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Szlovákia – Románia Tippmix Tippek – június 26. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben Szlovákia háromszor nyert, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Románia egyszer nyert, háromszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján Szlovákia sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az EB mérkőzésein nyújtott teljesítményt nézzük, Szlovákia 1 győzelmet és 1 vereséget könyvelhetett el. A másik csapat, Románia pedig egyszer nyert és egyszer kapott ki. Ez kb. egyforma teljesítmény.

Az elmúlt egy évben Szlovákia olyan csapatokat győzött le, mint pl. a Belgium, a Wales vagy a Bosznia-Hercegovina. A Románia pedig olyan csapatokat vert, mint pl. a Svájc, az Ukrajna vagy a Bosznia-Hercegovina. Románia erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Szlovákia olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. az Ausztria, az Ukrajna vagy a Portugália. A Románia gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. a Szlovénia, a Kolumbia vagy a Belgium. Szlovákia csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Felett 1,5

5/5

SZORZÓ 1.57

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top