Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Svédország – Szerbia Tippmix Tippek – június 8. 18:00

Svédország – Szerbia Tippmix Tippek – június 8. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya Szerbia csapatának kedvez (5:1).

Ebből a csapatok egyszer játszottak Svédország stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, Szerbia csapatának kedvez (1:0).

Az elmúlt fél évben Svédország kétszer nyert hazai pályán, ezzel minden meccsét megnyerve. Az elmúlt fél év mérlege szerint Szerbia egyszer nyert idegenben és kétszer kapott ki. A statisztika alapján Svédország sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a felkészülési mérkőzéseken nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Svédország 4 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, Szerbia pedig idegenben egyszer nyert és háromszor kapott ki. Tehát Svédország jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben Svédország olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Észtország, az Albánia vagy az Új-Zéland. A Szerbia pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Amerikai Egyesült Államok, a Bahrein vagy a Norvégia. Szerbia erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Svédország olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Ausztria. A Szerbia gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Ausztria. Ez alapján a két csapat körülbelül egyenlő erősnek tűnik.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.62

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top