Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Svédország – Albánia Tippmix Tippek – március 25. 19:00

Svédország – Albánia Tippmix Tippek – március 25. 19:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.
Az elmúlt fél évben Svédország háromszor nyert hazai pályán, ezzel minden meccsét megnyerve. Az elmúlt fél év mérlege szerint Albánia egyszer sem nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. A statisztika alapján Svédország sikeresebb volt a közelmúltban.

Az elmúlt egy évben Svédország olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Észtország. Az Albánia pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Feröer szigetek. Svédország erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Svédország olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Ausztria. Az Albánia gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Izrael. Svédország csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Svédország
Szorzó: 1.60

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top