Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Svájc – Olaszország Tippmix Tippek – június 29. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya 1:1, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben Svájc háromszor nyert, négyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint Olaszország négyszer nyert, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette Olaszország az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, az EB mérkőzésein nyújtott teljesítményt nézzük, Svájc 1 győzelmet és 2 döntetlent könyvelhetett el. A másik csapat, Olaszország pedig egyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Tehát Svájc jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben Svájc olyan csapatokat győzött le, mint pl. a Magyarország, az Írország vagy az Észtország. Az Olaszország pedig olyan csapatokat vert, mint pl. a Hollandia, az Anglia vagy az Ukrajna. Olaszország erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Svájc olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. a Románia. Az Olaszország gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. az Ausztria. Svájc csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez - NEM

5/5

SZORZÓ 1.72

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top