Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Svájc – Németország Tippmix Tippek – június 23. 21:00

Svájc – Németország Tippmix Tippek – június 23. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben Svájc háromszor nyert, háromszor játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint Németország ötször nyert, egyszer játszott döntetlent. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette Németország az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, az EB mérkőzésein nyújtott teljesítményt nézzük, Svájc 1 győzelmet és 1 döntetlent könyvelhetett el. A másik csapat, Németország pedig kétszer nyert. Ez alapján Németország szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben Svájc olyan csapatokat győzött le, mint pl. a Magyarország, az Írország vagy az Észtország. A Németország pedig olyan csapatokat vert, mint pl. a Franciaország, az Amerikai Egyesült Államok vagy a Hollandia. Németország erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Svájc olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. a Románia. A Németország gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. az Ausztria. Svájc csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.70

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top