Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

St. Patricks – Shamrock Rovers Tippmix Tippek – június 13. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben tizenkétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Shamrock Rovers csapatának kedvez (23:12).

Ebből a csapatok hatszor játszottak a St. Patricks stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Shamrock Rovers csapatának kedvez (8:4).

Az elmúlt fél évben a St. Patricks négyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Shamrock Rovers négyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Shamrock Rovers az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, az Ír Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a St. Patricks 5 győzelmet, 1 döntetlent és 5 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Shamrock Rovers pedig idegenben négyszer nyert, háromszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Ez alapján a Shamrock Rovers szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a St. Patricks olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Shamrock Rovers, a Dundalk vagy a Sligo Rovers. A Shamrock Rovers pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Derry City, a Drogheda vagy a Galway United. A St. Patricks erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a St. Patricks olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Shelbourne, a Derry City vagy a Bohemian. A Shamrock Rovers gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Shelbourne, a St. Patricks vagy a Dundalk. A Shamrock Rovers csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.71

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top