Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Spanyolország – Olaszország Tippmix Tippek – június 20. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya Spanyolország csapatának kedvez (4:2).

Az elmúlt fél évben Spanyolország háromszor nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Olaszország négyszer nyert, egyszer játszott döntetlent. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette Olaszország az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, az EB mérkőzésein nyújtott teljesítményt nézzük, Spanyolország 1 győzelmet könyvelhetett el. A másik csapat, Olaszország pedig egyszer nyert. Ez kb. egyforma teljesítmény.

Az elmúlt egy évben Spanyolország olyan csapatokat győzött le, mint pl. a Horvátország, a Norvégia vagy a Skócia. Az Olaszország pedig olyan csapatokat vert, mint pl. a Hollandia, az Anglia vagy az Ukrajna. Olaszország erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Spanyolország olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. a Kolumbia. Az Olaszország gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. az Ausztria. Spanyolország csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Alatt 2,5

5/5

SZORZÓ 1.72

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top