Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Spanyolország – Horvátország Tippmix Tippek – június 15. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya 0:0, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben Spanyolország kétszer nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Horvátország háromszor nyert, egyszer játszott döntetlent. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette Horvátország az utóbbi mérkőzéseit.

Az elmúlt egy évben Spanyolország olyan csapatokat győzött le, mint pl. a Norvégia, a Skócia vagy a Grúzia. A Horvátország pedig olyan csapatokat vert, mint pl. a Portugália, a Hollandia vagy az Egyiptom. Horvátország erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Spanyolország olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. a Kolumbia. A Horvátország gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. a Wales. Spanyolország csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Alatt 2,5

5/5

SZORZÓ 1.76

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top