Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Spanyolország – Észak-Írország Tippmix Tippek – június 8. 21:30

Spanyolország – Észak-Írország Tippmix Tippek – június 8. 21:30

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben Spanyolország egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Észak-Írország egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette Észak-Írország az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a felkészülési mérkőzéseken nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Spanyolország 1 győzelmet, 1 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, Észak-Írország pedig idegenben egyszer nyert, egyszer játszott döntetlent. Ez alapján Észak-Írország szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben Spanyolország olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Olaszország, a Skócia. Az Észak-Írország pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Skócia vagy a San Marino. Spanyolország erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Spanyolország olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Kolumbia. Az Észak-Írország gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Kazahsztán. Spanyolország csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Alatt 3,5
Szorzó: 1.81

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top