Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Spanyolország – Brazília Tippmix Tippek – március 26. 21:30

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.
Az elmúlt fél évben Spanyolország kétszer nyert hazai pályán és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Brazília egyszer nyert idegenben és kétszer kapott ki. A statisztika alapján Spanyolország sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a felkészülési mérkőzéseken nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Spanyolország 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, Brazília pedig idegenben egyszer nyert. Ez alapján Brazília szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben Spanyolország olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Olaszország, a Skócia vagy a Grúzia. A Brazília pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Japán, az Anglia vagy a Dél-Korea. Brazília erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Spanyolország olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Kolumbia. A Brazília gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Kamerun. Spanyolország csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Alatt 2,5

5/5

SZORZÓ 1.70

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top