Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Spanyolország – Anglia Tippmix Tippek – július 14. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben Spanyolország hétszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Anglia kétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. A statisztika alapján Spanyolország sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az EB mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Spanyolország 5 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, Anglia pedig idegenben kétszer nyert, egyszer játszott döntetlent. Tehát Spanyolország jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben Spanyolország olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Franciaország, a Németország vagy az Olaszország. Az Anglia pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Hollandia, az Olaszország vagy a Szerbia. Spanyolország erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Spanyolország olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Kolumbia. Az Anglia gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Olaszország. Anglia csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.97

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top