Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Southampton – West Bromwich Tippmix Tippek – május 17. 21:00

Southampton – West Bromwich Tippmix Tippek – május 17. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben háromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Southampton csapatának kedvez (4:1).

Ebből a csapatok egyszer játszottak a Southampton stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Southampton csapatának kedvez (2:1).

Az elmúlt fél évben a Southampton négyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a West Bromwich kétszer nyert idegenben, négyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Southampton sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az Angol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Southampton 11 győzelmet, 1 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a West Bromwich pedig idegenben négyszer nyert, ötször játszott döntetlent és hatszor kapott ki. Tehát a Southampton jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Southampton olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Cardiff, a Blackburn Rovers vagy a Swansea. A West Bromwich pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Cardiff, a Plymouth vagy a Huddersfield. A Southampton erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Southampton olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Stoke, a Millwall vagy a Hull. A West Bromwich gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Sunderland AFC, a Norwich vagy a Sheffield Wednesday. A West Bromwich csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Southampton
Szorzó: 1.79

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top