Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Skócia – Svájc Tippmix Tippek – június 19. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben Skócia egyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Svájc háromszor nyert, kétszer játszott döntetlent. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette Svájc az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, az EB mérkőzésein nyújtott teljesítményt nézzük, Skócia 1 vereséget könyvelhetett el. A másik csapat, Svájc pedig egyszer nyert. Ez alapján Svájc szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben Skócia olyan csapatokat győzött le, mint pl. a Ciprus vagy a Gibraltár. A Svájc pedig olyan csapatokat vert, mint pl. a Spanyolország, a Kamerun. Svájc erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Skócia olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. az Észak-Írország, az Anglia vagy a Hollandia. A Svájc gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. a Románia, a Ghána vagy a Portugália. Svájc csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez - NEM

5/5

SZORZÓ 1.77

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top