Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Skócia – Magyarország Tippmix Tippek – június 23. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben Skócia egyszer nyert, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Magyarország háromszor nyert és háromszor kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette Magyarország az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, az EB mérkőzésein nyújtott teljesítményt nézzük, Skócia 1 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A másik csapat, Magyarország pedig kétszer kapott ki. Tehát Skócia jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben Skócia olyan csapatokat győzött le, mint pl. a Ciprus vagy a Gibraltár. A Magyarország pedig olyan csapatokat vert, mint pl. a Németország, a Törökország. Magyarország erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Skócia olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. az Észak-Írország, az Anglia vagy a Hollandia. A Magyarország gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. az Írország, a Svájc vagy az Olaszország. Skócia csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Felett 2,5

5/5

SZORZÓ 1.72

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top