Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Skócia – Finnország Tippmix Tippek – június 7. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben Skócia egyszer sem nyert hazai pályán és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Finnország egyszer sem nyert idegenben és kétszer kapott ki.

Ha az elmúlt egy évben, a felkészülési mérkőzéseken nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Skócia 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, Finnország pedig idegenben egyszer kapott ki.

Az elmúlt egy évben Skócia olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Grúzia. A Finnország pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Észak-Írország. Skócia erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Skócia olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Észak-Írország vagy az Anglia. A Finnország gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Szlovénia, a Wales. Skócia csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez - NEM

5/5

SZORZÓ 1.68

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top