Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

SJK Akatemia – Turun Palloseura Tippmix Tippek – június 24. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Turku csapatának kedvez (13:5).

Ebből a csapatok ötször játszottak a SJK Akatemia stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Turku csapatának kedvez (7:3).

Az elmúlt fél évben a SJK Akatemia kétszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Turku négyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Turku az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Finn Kupa mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a SJK Akatemia 1 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a Turku pedig idegenben egyszer játszott döntetlent. Ez kb. egyforma teljesítmény.

Az elmúlt egy évben a SJK Akatemia olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Vaasa, a JäPS vagy a SalPa Salo. A Turku pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Mariehamn, a Jaro vagy a MP Mikkeli. A Turku erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a SJK Akatemia olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a KTP Kotka, a Jaro. A Turku gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a JäPS vagy a HJK Helsinki. A SJK Akatemia csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Felett 2,5

5/5

SZORZÓ 1.58

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top