Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Sevilla – Mallorca Tippmix Tippek – április 22. 21:00

Sevilla – Mallorca Tippmix Tippek – április 22. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Sevilla csapatának kedvez (4:2).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Sevilla stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Sevilla csapatának kedvez (2:0).

Az elmúlt fél évben a Sevilla kétszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Mallorca egyszer sem nyert idegenben, négyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Sevilla sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Sevilla 2 győzelmet, 3 döntetlent és 4 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Mallorca pedig idegenben négyszer játszott döntetlent és ötször kapott ki. Tehát a Sevilla jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Sevilla olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Atlético Madrid vagy a Real Sociedad. A Mallorca pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Tenerife, a Burgos. A Sevilla erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Sevilla olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Alavés, a Celta Vigo vagy a Getafe. A Mallorca gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Betis, az Athletic Bilbao vagy az Atlético Madrid. A Mallorca csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez - NEM
Szorzó: 1.68

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top