Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Sevilla – FC Barcelona Tippmix Tippek – május 26. 21:00

Sevilla – FC Barcelona Tippmix Tippek – május 26. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a FC Barcelona csapatának kedvez (9:1).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Sevilla stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a FC Barcelona csapatának kedvez (4:1).

Az elmúlt fél évben a Sevilla háromszor nyert hazai pályán és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a FC Barcelona négyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a FC Barcelona az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Sevilla 4 győzelmet, 2 döntetlent és 5 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a FC Barcelona pedig idegenben hétszer nyert, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ez alapján a FC Barcelona szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Sevilla olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Atlético Madrid, a Real Sociedad vagy a Mallorca. A FC Barcelona pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Paris St. Germain, az Atlético Madrid vagy a Betis. A FC Barcelona erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Sevilla olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Cádiz, az Alavés vagy a Getafe. A FC Barcelona gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Royal Antwerp, a Girona vagy az Athletic Bilbao. A FC Barcelona csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Alatt 3,5
Szorzó: 1.66

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top