Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

San Marino – Dánia Tippek – október 17. 21:45

Bevezetés: San Marino - Dánia Tippek

A San Marino – Dánia mérkőzésre keresel tippeket? Olvasd el alább szakértőink elemzését és tudd meg, hogy mire érdemes fogadni!

Az Eb-re való kijutásról gyakorlatilag már lemaradó északír együttes 11 perc alatt lerendezte a lényegi kérdéseket a „pofozógép” szerepét játszó San Marino ellen: az 5. percben Paul Smyth, majd hat perccel később az ő gólpasszából Josh Magennis talált be. A félidő derekán Smyth ismét eredményes volt, de gólját les miatt nem adta meg a játékvezető. A második játékrész nem hozott meglepetést, az utolsó tíz percben Conor McMenamin is eredményes volt – simán győzött Észak-Írország.

Eltökélten vágott neki a mérkőzésnek a dán csapat, főleg annak fényében, hogy a két fél kazahsztáni csatáját 2–0-s vezetésről elbukta. A hatalmas nyomást a 36. percig bírta a kazah gárda, Joachim Andersen az alapvonalról fejelte vissza a labdát Jonas Windnek, aki átvétel után az ötösről volt eredményes. A ráadásban a második gólját is megszerezte a skandináv együttes, Robert Skov egy sakk-mattra kijátszott kontra végén, Höjlund gólpasszából talált be.

A szünet után Tagibergen pályára küldésével frissítettek a kazahok, de gólt újfent a dánok szereztek: Christian Eriksen tanítani való mélységi indítását az ezzel duplázó Skov értékesítette. Kazahsztán az 58. percben adott életjeleket magáról, Bagdat Kajrov használta ki a dán védelem elbambulását, s remek labdával szolgálta ki a második hullámban érkező Jan Vorogovszkijt, aki az üres kapuba lőtt.

A kapott gól rövid időre galvanizálta a kazahokat, akik kidolgoztak néhány ígéretes lehetőséget, ám nem éltek ezekkel, s Dánia visszavette a játék irányítását. A hátralevő időben az eredmény már nem változott: Dánia visszavágott az asztanai vereségért, s fontos sikert aratott. A csoportelsőség sorsa – feltéve, hogy Szlovénia nem botlik Észak-Írországban – várhatóan novemberben dől el Koppenhágában.

Azt gondolod, hogy egyik csapat sem szerez gólt? Nem veszíthetsz! A Bet365 visszaadja a feltett tétet, ha a mérkőzés végeredménye 0-0 lesz. Iratkozz fel most oldalunkon keresztül, hogy tied legyen ez az exkluzív bónusz!

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 15.000FT >>>>

San Marino - Dánia Tippek

Az előrejelzésünk a meccsre az eddigi elemzéseink alapján “1. félidő Felett 1.5” eredményt hoz majd, mely 1.48 szorzóval érhető el a bet365 fogadóirodánál. A mérkőzésre több fogadóirodán keresztül is fogadhatunk, de az San Marino – Dánia tippek legjobb szorzóit itt érhetjük el: bet365!

3 ütős San Marino - Dánia tippek
Exkluzív bónusz 100% akár 15.000 HUF!

Jóslat 1
1. félidő Felett 1.5
Szorzó: 1.48

Jóslat 2
ALATT 5.5
Szorzó: 1.53

Jóslat 3
Dánia Alatt 5,5 gól
Szorzó: 1.42

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top