Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Salernitana – Sassuolo Tippmix Tippek – április 5. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Sassuolo csapatának kedvez (10:7).
Ebből a csapatok kétszer játszottak a Salernitana stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Salernitana csapatának kedvez (5:2).

Az elmúlt fél évben a Salernitana egyszer sem nyert hazai pályán és hatszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Sassuolo egyszer sem nyert idegenben és hatszor kapott ki.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Salernitana 1 győzelmet, 2 döntetlent és 8 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Sassuolo pedig idegenben egyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és kilencszer kapott ki. Tehát a Salernitana jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Salernitana olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Lazio. A Sassuolo pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Empoli. A Salernitana erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Salernitana olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Monza, a Lecce vagy a Bologna. A Sassuolo gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Monza, a Hellas Verona vagy a Bologna. A Sassuolo csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.66

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top