Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Salernitana – Hellas Verona Tippmix Tippek – május 20. 18:30

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Salernitana csapatának kedvez (7:5).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Salernitana stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Salernitana csapatának kedvez (4:3).

Az elmúlt fél évben a Salernitana egyszer sem nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Hellas Verona egyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Hellas Verona az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Salernitana 1 győzelmet, 2 döntetlent és 9 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Hellas Verona pedig idegenben egyszer nyert, négyszer játszott döntetlent és hatszor kapott ki. Ez alapján a Hellas Verona szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Salernitana olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Lazio. A Hellas Verona pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Lecce. A Salernitana erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Salernitana olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Monza, a Lecce vagy a Bologna. A Hellas Verona gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Bologna, a Fiorentina vagy a Lazio. A Hellas Verona csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Hellas Verona

5/5

SZORZÓ 1.70

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top