Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Salernitana – Atalanta Tippmix Tippek – május 6. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Atalanta csapatának kedvez (14:5).
Ebből a csapatok kétszer játszottak a Salernitana stadionjában, a gólarány 1:1, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben a Salernitana egyszer sem nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Atalanta négyszer nyert idegenben, négyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette az Atalanta az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Salernitana 1 győzelmet, 2 döntetlent és 8 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Atalanta pedig idegenben háromszor nyert, négyszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Ez alapján az Atalanta szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Salernitana olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Lazio. Az Atalanta pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Liverpool. Az Atalanta erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Salernitana olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Monza, a Lecce vagy a Bologna. Az Atalanta gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Bologna, a Cagliari vagy a Torino. Az Atalanta csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.74

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top