Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Románia – Hollandia Tippmix Tippek – július 2. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben Románia egyszer nyert, négyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Hollandia négyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette Hollandia az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, az EB mérkőzésein nyújtott teljesítményt nézzük, Románia 1 győzelmet, 1 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A másik csapat, Hollandia pedig egyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ez kb. egyforma teljesítmény.

Az elmúlt egy évben Románia olyan csapatokat győzött le, mint pl. a Svájc, az Ukrajna vagy az Izrael. A Hollandia pedig olyan csapatokat vert, mint pl. az Amerikai Egyesült Államok, a Belgium vagy a Katar. Hollandia erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Románia olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. a Kolumbia vagy a Belgium. A Hollandia gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. az Ausztria, a Horvátország. Románia csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Alatt 2,5

5/5

SZORZÓ 1.77

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top