Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Real Sociedad – Valencia Tippmix Tippek – május 16. 22:00

Real Sociedad – Valencia Tippmix Tippek – május 16. 22:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya 2:2, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.
Ebből a csapatok kétszer játszottak a Real Sociedad stadionjában, a gólarány 1:1, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben a Real Sociedad kétszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Valencia kétszer nyert idegenben és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Valencia az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Real Sociedad 3 győzelmet, 4 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Valencia pedig idegenben négyszer nyert és hatszor kapott ki. Tehát a Real Sociedad jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Real Sociedad olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Sevilla, a Las Palmas vagy a Cádiz. A Valencia pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Osasuna, a Rayo Vallecano vagy a Granada. A Real Sociedad erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Real Sociedad olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Osasuna, a Villarreal vagy a Paris St. Germain. A Valencia gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Las Palmas, a Getafe vagy a Girona. A Real Sociedad csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Real Sociedad
Szorzó: 1.60

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top