Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Real Sociedad – Real Madrid Tippmix Tippek – április 26. 21:00

Real Sociedad – Real Madrid Tippmix Tippek – április 26. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Real Madrid csapatának kedvez (8:4).
Ebből a csapatok kétszer játszottak a Real Sociedad stadionjában, a gólarány 2:2, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben a Real Sociedad egyszer nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Real Madrid ötször nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Real Madrid az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Real Sociedad 2 győzelmet, 4 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Real Madrid pedig idegenben hatszor nyert, háromszor játszott döntetlent. Ez alapján a Real Madrid szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Real Sociedad olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Benfica, a Sevilla vagy a Cádiz. A Real Madrid pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Union Berlin, az Osasuna vagy a Mallorca. A Real Madrid erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Real Sociedad olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Osasuna. A Real Madrid gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Atlético Madrid. A Real Madrid csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Alatt 2,5
Szorzó: 1.74

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top