Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Real Sociedad – Atlético Madrid Tippmix Tippek – május 25. 16:15

Real Sociedad – Atlético Madrid Tippmix Tippek – május 25. 16:15

A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Atlético Madrid csapatának kedvez (9:8).
Ebből a csapatok háromszor játszottak a Real Sociedad stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Real Sociedad csapatának kedvez (4:3).

Az elmúlt fél évben a Real Sociedad háromszor nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Atlético Madrid háromszor nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. A statisztika alapján a Real Sociedad sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Real Sociedad 4 győzelmet, 4 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Atlético Madrid pedig idegenben négyszer nyert, kétszer játszott döntetlent és hatszor kapott ki. Tehát a Real Sociedad jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Real Sociedad olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Valencia, a Las Palmas vagy a Cádiz. Az Atlético Madrid pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Villarreal, a Feyenoord vagy a Mallorca. Az Atlético Madrid erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Real Sociedad olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Osasuna, a Villarreal vagy a Paris St. Germain. Az Atlético Madrid gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Cádiz, az Alavés vagy a Girona. A Real Sociedad csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.70

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top