Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Real Madrid – Manchester City Tippmix Tippek – április 9. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben négyszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Manchester City csapatának kedvez (10:7).
Ebből a csapatok kétszer játszottak a Real Madrid stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Real Madrid csapatának kedvez (4:2).

Az elmúlt fél évben a Real Madrid hétszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Manchester City hétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Manchester City az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Bajnokok Ligája mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Real Madrid 2 győzelmet és 1 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a Manchester City pedig idegenben háromszor nyert. Ez alapján a Manchester City szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Real Madrid olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a FC Barcelona, az Atlético Madrid vagy a Sevilla. A Manchester City pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Manchester United, a Crvena Zvezda vagy a FC Kobenhavn. A Manchester City erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.61

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top