Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Real Madrid – FC Barcelona Tippmix Tippek – április 21. 21:00

Real Madrid – FC Barcelona Tippmix Tippek – április 21. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben tizenkétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya 20:20, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Ebből a csapatok hatszor játszottak a Real Madrid stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a FC Barcelona csapatának kedvez (11:8).

Az elmúlt fél évben a Real Madrid ötször nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a FC Barcelona hatszor nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ez kb. egyforma teljesítmény.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Real Madrid 9 győzelmet és 2 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a FC Barcelona pedig idegenben hétszer nyert, háromszor játszott döntetlent. Tehát a Real Madrid jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Real Madrid olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a FC Barcelona, az Atlético Madrid vagy a Sevilla. A FC Barcelona pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Paris St. Germain, az Atlético Madrid vagy a Betis. A Real Madrid erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.54

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top