Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Real Madrid – Athletic Bilbao Tippmix Tippek – március 31. 21:00

Real Madrid – Athletic Bilbao Tippmix Tippek – március 31. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nyolcszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Real Madrid csapatának kedvez (11:3).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Real Madrid stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Real Madrid csapatának kedvez (2:1).

Az elmúlt fél évben a Real Madrid hétszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Athletic Bilbao négyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Real Madrid sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Real Madrid 9 győzelmet és 2 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, az Athletic Bilbao pedig idegenben háromszor nyert, négyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Tehát a Real Madrid jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Real Madrid olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a FC Barcelona, az Atlético Madrid vagy a Sevilla. Az Athletic Bilbao pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Atlético Madrid, a Sevilla vagy a Villarreal. A Real Madrid erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Real Madrid
Szorzó: 1.54

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top