Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Real Madrid – Alavés Tippmix Tippek – május 14. 21:30

A két csapat az elmúlt 3 évben háromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Real Madrid csapatának kedvez (8:1).

Ebből a csapatok egyszer játszottak a Real Madrid stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Real Madrid csapatának kedvez (3:0).

Az elmúlt fél évben a Real Madrid hatszor nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Alavés egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a Real Madrid sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Real Madrid 10 győzelmet és 1 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, az Alavés pedig idegenben háromszor nyert, háromszor játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Tehát a Real Madrid jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Real Madrid olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a FC Barcelona, a Bayern München vagy az Atlético Madrid. Az Alavés pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Sevilla, a Valencia vagy az Almería. A Real Madrid erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Felett 2,5

5/5

SZORZÓ 1.65

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top