Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Puskás Akadémia – Fehérvár Tippmix Tippek – március 29. 20:00

Puskás Akadémia – Fehérvár Tippmix Tippek – március 29. 20:00

A két csapat az elmúlt 3 évben kilencszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Puskás Akadémia csapatának kedvez (11:10).

Ebből a csapatok négyszer játszottak a Puskás Akadémia stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Puskás Akadémia csapatának kedvez (6:4).


Az elmúlt fél évben a Puskás Akadémia egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Fehérvár négyszer nyert idegenben és négyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Fehérvár az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a NB I. mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Puskás Akadémia 3 győzelmet, 4 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Fehérvár pedig idegenben ötször nyert és négyszer kapott ki. Ez alapján a Fehérvár szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Puskás Akadémia olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a MTK, a Kisvárda vagy a Kecskeméti TE. A Fehérvár pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Ferencváros, a MTK vagy a Vasas. A Fehérvár erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Puskás Akadémia olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a ZTE vagy az Újpest. A Fehérvár gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a ZTE, az Osijek. A Puskás Akadémia csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.83

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top