Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Preston – Leicester Tippmix Tippek – április 29. 21:00

Preston – Leicester Tippmix Tippek – április 29. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Leicester csapatának kedvez (5:1).

Ebből a csapatok egyszer játszottak a Preston stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Leicester csapatának kedvez (2:1).

Az elmúlt fél évben a Preston négyszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Leicester négyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és ötször kapott ki. A statisztika alapján a Preston sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az Angol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Preston 7 győzelmet, 2 döntetlent és 6 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Leicester pedig idegenben hatszor nyert, háromszor játszott döntetlent és hatszor kapott ki. Tehát a Preston jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Preston olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Middlesbrough, az Ipswich vagy a Leeds United. A Leicester pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Cardiff, a Birmingham vagy a Watford. A Preston erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Preston olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Stoke, a Queens Park vagy a Watford. A Leicester gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Plymouth, a Coventry vagy a Bristol City. A Preston csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Leicester City
Szorzó: 1.63

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top