Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Portugália – Szlovénia Tippmix Tippek – július 1. 21:00

Portugália – Szlovénia Tippmix Tippek – július 1. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya Szlovénia csapatának kedvez (2:0).

Az elmúlt fél évben Portugália ötször nyert és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Szlovénia háromszor nyert, ötször játszott döntetlent. A statisztika alapján Portugália sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az EB mérkőzésein nyújtott teljesítményt nézzük, Portugália 2 győzelmet és 1 vereséget könyvelhetett el. A másik csapat, Szlovénia pedig háromszor játszott döntetlent. Tehát Portugália jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben Portugália olyan csapatokat győzött le, mint pl. a Svédország, a Törökország vagy a Csehország. A Szlovénia pedig olyan csapatokat vert, mint pl. az Amerikai Egyesült Államok, a Portugália vagy a Románia. Szlovénia erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Portugália olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. a Grúzia, a Szlovénia. A Szlovénia gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. a Finnország vagy a Dánia. Szlovénia csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez - NEM
Szorzó: 1.57

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top