Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Portugália – Franciaország Tippmix Tippek – július 5. 21:00

Portugália – Franciaország Tippmix Tippek – július 5. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben Portugália négyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Franciaország egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. A statisztika alapján Portugália sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az EB mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Portugália 1 győzelmet és 1 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, Franciaország pedig idegenben egyszer nyert, egyszer játszott döntetlent. Ez kb. egyforma teljesítmény.

Az elmúlt egy évben Portugália olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Svédország, a Csehország vagy a Szlovákia. A Franciaország pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Anglia, a Hollandia vagy az Ausztria. Franciaország erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Portugália olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Horvátország. A Franciaország gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Tunézia. Portugália csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Alatt 2,5
Szorzó: 1.53

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top