Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Portugália – Csehország Tippmix Tippek – június 18. 21:00

Portugália – Csehország Tippmix Tippek – június 18. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya Portugália csapatának kedvez (6:0).

Az elmúlt fél évben Portugália háromszor nyert és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Csehország négyszer nyert, ezzel minden meccsét megnyerve. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette Csehország az utóbbi mérkőzéseit.

Az elmúlt egy évben Portugália olyan csapatokat győzött le, mint pl. a Svédország, a Szlovákia vagy az Írország. A Csehország pedig olyan csapatokat vert, mint pl. a Lengyelország, a Norvégia vagy az Észak-Macedónia. Portugália erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Portugália olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. a Szlovénia vagy a Horvátország. A Csehország gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. az Albánia, a Svájc. Portugália csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Portugália
Szorzó: 1.50

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top