Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Paris SG – Stade Rennes Tippmix Tippek – április 3. 21:10

A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Stade Rennes csapatának kedvez (8:6).

Ebből a csapatok háromszor játszottak a Paris St. Germain stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Stade Rennes csapatának kedvez (3:2).

Az elmúlt fél évben a Paris St. Germain ötször nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Stade Rennes ötször nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Paris St. Germain sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Francia Kupa mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Paris St. Germain 2 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, a Stade Rennes pedig idegenben háromszor nyert. Ez alapján a Stade Rennes szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Paris St. Germain olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az AC Milan, az AS Monaco vagy a Lille. A Stade Rennes pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Lyon, a Panathinaikosz vagy a Guingamp. A Paris St. Germain erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Felett 2,5

5/5

SZORZÓ 1.57

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top