Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Paris SG – FC Barcelona Tippmix Tippek – április 10. 21:00

Paris SG – FC Barcelona Tippmix Tippek – április 10. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben a Paris St. Germain ötször nyert hazai pályán, négyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a FC Barcelona ötször nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Paris St. Germain sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Bajnokok Ligája mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Paris St. Germain 2 győzelmet és 1 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a FC Barcelona pedig idegenben egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Tehát a Paris St. Germain jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Paris St. Germain olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az AC Milan, az AS Monaco vagy a Lille. A FC Barcelona pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Atlético Madrid, a Betis vagy a Real Sociedad. A Paris St. Germain erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.61

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top