Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Paris SG – Clermont Tippmix Tippek – április 6. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Paris St. Germain csapatának kedvez (17:4).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Paris St. Germain stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Paris St. Germain csapatának kedvez (6:3).

Az elmúlt fél évben a Paris St. Germain ötször nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Clermont egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a Paris St. Germain sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Francia Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Paris St. Germain 6 győzelmet és 3 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a Clermont pedig idegenben kétszer nyert, háromszor játszott döntetlent és ötször kapott ki. Tehát a Paris St. Germain jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Paris St. Germain olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az AC Milan, az AS Monaco. A Clermont pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Lyon vagy a Nantes. A Paris St. Germain erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez - NEM

5/5

SZORZÓ 1.80

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top