Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Paris SG – Borussia Dortmund Tippmix Tippek – május 7. 21:00

Paris SG – Borussia Dortmund Tippmix Tippek – május 7. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben háromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Paris St. Germain csapatának kedvez (3:2).

Ebből a csapatok egyszer játszottak a Paris St. Germain stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Paris St. Germain csapatának kedvez (2:0).

Az elmúlt fél évben a Paris St. Germain hatszor nyert hazai pályán, négyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Borussia Dortmund négyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Paris St. Germain sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Bajnokok Ligája mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Paris St. Germain 1 győzelmet, 1 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Borussia Dortmund pedig idegenben egyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ez kb. egyforma teljesítmény.

Az elmúlt egy évben a Paris St. Germain olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Lyon, az AS Monaco vagy a Lille. A Borussia Dortmund pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Bayern München, az AC Milan vagy a Mönchengladbach. A Borussia Dortmund erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Paris St. Germain olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a FC Barcelona. A Borussia Dortmund gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a RB Leipzig. A Paris St. Germain csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.66

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top