Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Panevezys – HJK Helsinki Tippmix Tippek – július 9. 17:30

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben a Panevezys háromszor nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a HJK Helsinki négyszer nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a HJK Helsinki az utóbbi mérkőzéseit.

Az elmúlt egy évben a Panevezys olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Suduva, a BFC Daugavpils vagy a FA Siauliai. A HJK Helsinki pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Inter Turku, a Mariehamn vagy a Hammarby. A HJK Helsinki erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Panevezys olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Banga Gargzdai, a Hegelmann Litauen vagy a Zalgiris Vilnius. A HJK Helsinki gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Oulu, az Ilves vagy a Lahti. A HJK Helsinki csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

HJK

5/5

SZORZÓ 1.63

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top