Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Paks – Újpest Tippmix Tippek – március 31. 15:30

A két csapat az elmúlt 3 évben tízszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Paks csapatának kedvez (24:16).

Ebből a csapatok ötször játszottak a Paks stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Paks csapatának kedvez (12:5).

Az elmúlt fél évben a Paks háromszor nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Újpest kétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Paks sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a NB I. mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Paks 5 győzelmet, 2 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Újpest pedig idegenben kétszer nyert, egyszer játszott döntetlent és hatszor kapott ki. Tehát a Paks jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Paks olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Ferencváros, a Diósgyőr vagy a Puskás Akadémia. Az Újpest pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Diósgyőr, a Puskás Akadémia vagy a Tatabánya. A Paks erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Paks olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a ZTE. Az Újpest gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Kecskeméti TE. A Paks csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Paks

5/5

SZORZÓ 1.70

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top