Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Paks – Kisvárda Tippmix Tippek – április 23. 20:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nyolcszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Paks csapatának kedvez (14:12).

Ebből a csapatok ötször játszottak a Paks stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Paks csapatának kedvez (8:7).


Az elmúlt fél évben a Paks kétszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Kisvárda kétszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Kisvárda az utóbbi mérkőzéseit.
Az elmúlt egy évben a Paks olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Ferencváros, a Diósgyőr vagy a Puskás Akadémia. A Kisvárda pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Mezőkövesd, a NS Mura vagy a Duna Aszfalt Tiszakécske. A Paks erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Paks olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a ZTE, az Újpest vagy a Fehérvár. A Kisvárda gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Kecskeméti TE, a Paks vagy a MTK. A Paks csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.62

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top