Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Paks – Ferencváros Tippmix Tippek – május 15. 19:30

A két csapat az elmúlt 3 évben tízszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Ferencváros csapatának kedvez (25:15).

Ebből a csapatok ötször játszottak a Paks stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Ferencváros csapatának kedvez (12:9).

Az elmúlt fél évben a Paks kétszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Ferencváros hétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Ferencváros az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Magyar Kupa mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Paks 1 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, a Ferencváros pedig idegenben kétszer nyert, egyszer játszott döntetlent. Ez alapján a Ferencváros szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Paks olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Ferencváros, a Diósgyőr vagy a Puskás Akadémia. A Ferencváros pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Debreceni VSC, a Fehérvár vagy a MTK. A Ferencváros erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Paks olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a ZTE, az Újpest vagy a Fehérvár. A Ferencváros gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Diósgyőr, a Paks vagy az Olympiakos Pireus. A Ferencváros csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.72

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top